miercuri, 18 martie 2009

Principiul dominoului

Odata cu criza asta nenorocita, au scazut vanzarile. La masini. La case. La ceasuri. La haine. La toate.
Printre toate astea, a scazut si consumul de pasta de dinti. E fatal.
Cand oamenii nu se mai spala regulat pe dinti e mai greu sa se sarute. Si daca cumva se saruta e nashpa. Nu se mai si fut. Din start se stie ca atunci cand vrei sa copulezi nu se poate fara o igiena minima. Si in nici un caz daca iti pute gura.
Daca oamenii nu se mai fut, nu se mai fac copii. Si daca nu se mai fac copii e grav. Peste 50 de ani rezulta o populatie imbatranita, in care o gramada de pensionari or sa stea sa traga pe amaratii aia ai caror parinti s-au spalat pe dinti si printre cei nascuti, mai rarefiat asa, s-au aflat si ei. Dezechilibru demografic adica.
Daca nu se mai fac copii, profesorii nu or sa mai aiba cui preda, medicii pediatrii pe cine trata, respectiv, orice are legatura cu copiii, nu va incasa nimic. Dezechilibru social adica.
Or sa fie bunici fara nepoti, scoli fara elevi, parcuri fara rasete zglobii, magazine numai pentru mosi, etc.
Ideea e urmatoarea: pentru a pastra echilibru acestei lumi, pentru a nu priva de nepoti generatia urmatoare de bunici , renuntati la tigari, renuntati la cafea, renuntati la masini, renuntati la orice, dar nu renuntati sa cumparati pasta de dinti...
E fatal.

4 comentarii:

  1. si in plus, cum spune Buz Luhrmann, "don't forget to wear sunscreen" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. dar daca nu iti pute gura si ai un mare succes la femei, care iti fac o gramada de boturi ? sau, daca pana la urma te induri de ele si le futi, dar le futi in cur ?
    Doamne.... unde o sa se ajunga
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. oops! ai un fan anonim! :)))

    RăspundețiȘtergere