sâmbătă, 21 martie 2009

Anonim

Atunci cand esti prost, una dintre cele mai avantajoase facilitati ale internetului este ca poti sa ramai anonim. Poti sa te dai frumos, poti sa dai copy paste din textele altora si sa ti le insusesti, poti sa iti faci publice toate frustrarile si angoasele fara ca cineva sa stie ca esti tu, poti sa trimiti mesaje dusmanilor reali sau inchipuiti, poti sa spui ca aia e curva, ca aialalta se fute in cur, poti sa il injuri pe Basescu, sa scrii de fisa ca e proasta si agramata, poti sa dai cu cacat in tot si in toti, poti sa intrebi pe forumuri despre un doctor care face operatii de marire a penisului, poti sa scrii absolut tot ce iti trece prin cap sub protectia anonimatului.

Ei afla mai prostule, ca ai un IP la calculator si daca cineva ar fi interesat ar afla ca TU esti urat si fara nici un talent, am stii cu totii ce schizme ai, dusmanii tai sunt numai imaginari si de fapt nimanui nu ii pasa de tine, da, aia e curva si aialalta se fute in cur, dar din pacate nu cu tine, pe Basescu si pe fisa poti sa ii injuri cat vrei ca nu faci altceva decat ce face toata lumea, iar ca ai putza mica stiam deja cu totii.

Si daca esti atat de prost si nu crezi ce zic intra pe http://www.statcounter.com/

NOTA: Acest post nu se refera la o persoana anume. Este o reclama pe care o fac saitului statcounter.com drept multumire pentru ca mi-au furnizat gratis numaratorul de vizitatori. Riscul ca cineva sa se recunoasca in text este nul, pentru ca, fiind destept iti dai seama ca nu e vorba de tine, iar prostul sigur n'ar sti ca de el vorbim.

Un comentariu: