miercuri, 11 martie 2009

Iata'ma si blogger...

Sunt Julius. Fost adolescent actualmente familist, fost aspirant motociclist actualmente unul cu acte in regula, fost bisnitar devenit om de afaceri actualmente crizat si nu in ultimul rand fost cititor actualmente blogger...

Daca stau bine sa ma uit la insiruirea de mai sus cam in toate am evoluat mai putin la situatia mea economica actuala, respectiv cea de crizat, dar ca paradoxul sa fie complet situatia de crizat m-a evoluat in blogger.

De ce m-am gandit sa scriu si de ce despre criza?

Cred ca in primul rand pentru ca am timp acum. Mai cred ca din cauza ca aceasta criza mi-a afectat foarte tare stilul de viata. Emotional m-a zdruncinat. Poate din cauza ca astept sa apara si altii care sa-mi confirme ca sunt in criza si conform principiului cu decesul caprei vecinului poate asa ma linistesc un pic.

De fapt cred ca nu numai despre criza am sa scriu. Nu cred ca o sa fiu chiar in fiecare zi in starea de autocompatimire in care ma aflu acum, asa ca s-ar putea sa mai scriu si alte d'alea...

Oricum, am de gand sa va tin la curent cu starile prin care un om de rand trece da-a lungul crizei si sper ca la un moment dat sa pot reciti amuzat toate astea.

Daca se poate spune asa s-ar putea sa fiu un exhibitionist de criza.

Un comentariu:

  1. Domnuuuu... Julius, scrieti foarte bine, domne!
    Foarte optimist de altfel, sa-ti faci blog si sa speri ca o sa mai ai bani de net sa il recitesti peste ani ;)

    RăspundețiȘtergere