marți, 17 martie 2009

Brands for kids

Am doi baieti. Unu mic si unu si mai mic. Daca erau fetite, problema de care vreau sa vorbesc nu mai exista. Le imbracam in fustite roz, dresuri mov, sandalute cu pietricele si asta era. Le gasesti la orice magazin cu imbracaminte de copii, la orice colt de strada, in orice angrou si pe orice taraba.
Dar eu am baieti. Si era complicata treaba. Pana nu demult nu gasisem nici un magazin din care sa le cumpar haine si incaltaminte decente. Blugi cu Mickey Mouse pe ei (ma lasi), tricouri cu Tom si Jerry, geci cu Spider Man si cu toate aratarile pe care s-a scremut Disney sa le mazgaleasca. Am vrut pentru unul din copii, care are 6 ani, o geaca de motor si am fost nevoit sa comand una in State la Harley Davidson. Am vrut asta toamna sa ii iau o pereche de jeansi adevarata si am rugat un prieten care mergea intamplator la Milano sa imi aduca una. Mi-a adus o pereche Diesel.
Dar incepand de anu' asta toate problemele s-au terminat. Pe Calea Mosilor avem din decembrie un magazin Diesel. Mic, cochet, cam scump dar asta e Diesel.
Surpriza placuta a venit azi, cand trecand pe aceiasi Calea Mosilor, am vazut un magazin unde au Calvin Klein, Levis, Trussardi, Rifle toate pentru copii.
Bine si ei...

Apropo. Cam asa cred eu ca ar trebui sa fie imbracat un pusti...



Nota de subsol: Problemele pentru mine care am baieti s-au cam rezolvat, la aia cu fete incep pe la cinshpe ani :))

Un comentariu: