marți, 21 aprilie 2009

LK Blog

Un motociclist care e ca Smarandescu de mare, se bate ca Bute si rupe chitara in doua ca Everlast a pus un post pe blogul lui, 5 seconds of glory, de m-a pus in cur.

Cam in aceiasi ordine de idei si oarecum inspirat din ce a scris el acolo, pot sa sustin cu tarie ca acele carti care ne invata sa gandim pozitiv, sa ne curatam sufletul, sa ne imaginam milionari in dolari, sa ne canalizam energiile pentru bunastare si imbogatire, nu fac altceva decat sa creeze un om sarac care gandeste ca un bogatas. Nimic sau aproape nimic nu poti realiza citind. Nimic nu o sa ai la sfarsitul lunii daca stai sa citesti si atat.

5 secunde de glorie, indiferent daca sunt sub forma de aplauze, ovatii sau urale, reale sau inchipuite, nu or sa fie niciodata de ajuns. Trebuie neaparat, NEAPARAT sa pui osu' la treaba.

2 comentarii:

  1. In primul rand multumesc.
    "Second" - E bine sa stiu ca am generat mai mult decat o apreciere a textului. Dezvoltarea ta a textului este super corecta si iese chiar din sfera celor scrise de mine aratandu-i si alte aspecte ale subiectului. Trebuie clar sa ne gandim o data impreuna la un post. Detectez o atmosfera creativa.
    Sa traiti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fuck, deci trebuie sa muncim... ?!
    ...

    RăspundețiȘtergere