vineri, 30 octombrie 2009

Azi

Dupa patru luni de amenajari am reusit sa terminam Jaya Maison. Am reusit sa terminam deasemenea toti banii si nervii pe care ii mai aveam in buzunare, respectiv cap. Au fost momente grele si momente si mai grele. Au mai fost si niste momente deosebite. Ca de exemplu momentul acela unic cand am terminat totul, am dat drumul la incalzire si a inceput sa tasneasca apa din parchet in fantani arteziene. Binenteles ca am scos parchetul, am spart peretii, am scos lemnul si intr-un sfarsit am descoperit. Batusera parchetarii plinta in cuie si nimerisera tevile. Asa ca am luat'o de la capat cu munca. Alt moment frumos a mai fost cand intr'o buna dimineata, cu cateva zile inainte de deschidere si erau focurile mai mari, nu a aparut nici un muncitor. Cand l-am sunat pe patronul de la firma de amenajari mi-a zis ca a avut alta lucrare cu ei si 3 zile nu trimite niciunul.

Dar e gata. S-au terminat. Nu o sa primim diseara invitatii la petrecerea de inaugurare printre zugravi si parchetari, asa cum am crezut la un moment dat. Acum avem un loc exact asa cum ne-am dorit. Mancare italieneasca, 80 de feluri de vinuri in pivnita, loc pentru 200 de persoane. Avem pub, restaurant si lounge in centrul istoric. Vin seri frumoase. Petreceri tematice, Craciun, Revelion. Sper sa nu ma ingras de acum...

8 comentarii:

  1. ei, ati rupt gura targului? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pare tare ca intarziati cu inaugurarea,asteptam cu nerabdare deschiderea acestui mare loc de distractie. Pana la urma mai deschideti anul acesta?, doream sa-mi serbez ziua de nastere acolo am invitat deja 160 de prieteni. Cand va pot contacta pt rezervare?

    RăspundețiȘtergere
  3. State chiar m-as bucura sincer sa ai 160 de prieteni, dar ma indoiesc. Ca iti pare tare, nu stiu cum sa o iau, banuiesc ca ai vrut sa scrii ca iti pare tare rau dar te-ai incurcat in ganduri. Pentru rezervare banuiesc ca ai contactat pe cineva din moment ce ai facut deja invitatiile. Asa ca iti urez un sincer "La multi ani" fara sa fiu tendentios asa cum ai incercat sa fi in comentariul tau...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ironics - nu stiu daca am rupt gura targului, dar ne-am distrat pe cinste. Nu stiu care sunt standardele lui state legat de "acest loc de distractie", dar mare parte din cei 500 de oameni care au trecut p-acolo pareau ca se simt bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. atunci obiectivul e atins!
    nu poti multumi pe toata lumea, asta-nseamna ca esti un om de marketing inteligent! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. julis- ma refeream la tov din liceu. eu am aflat de jaja de la un tov scuterist care a fost p-acolo si mi-a zis ca e misto dar ulterior am aflat de la altii ca de fapt e puscarie, preturi mari servicii de cacat. Asa ca nu ma mai intereseaza, ciao!

    RăspundețiȘtergere
  7. @state - jaja cred ca e alt loc. la noi e jaya. daca o bere la halba ti se pare scumpa 5 lei e grav. daca te astepti la o terasa insirata pe strada unde berea e 5 lei la servicii de hilton sigur e greu de gasit. iar ca sa te convingi singur ai putea sa vii personal, ca uite parerile sunt impartite, unii zic ca e misto, altii ca e de cacat. dar deja te-ai pronuntat ca nu te intereseaza asa ca bafta multa !

    RăspundețiȘtergere
  8. Am fost acolo,Sambata.Prietenii mei nu mi au prezentat Jaya ca pe o puscarie.Noi ,ne am simtit foarte bine si totul a fost ok.
    State?esti din Conclatele???Incepi cu tov.si sfarsesti cu ciao...?e clar,locul tau nu e la jaya.

    RăspundețiȘtergere