joi, 3 decembrie 2009

Pub4Pub

Ei sunt oamenii care care incaseaza bugetele alocate promovarii de la marile corporatii. Cat de mica ar fi firma ta, daca vrei sa iti faci brichete personalizate la ei trebuie sa apelezi. Sunt niste rasfatati ai sortii, un fel de artisti care creeaza imagini si povesti frumoase afacerilor. Imbraca in straie de sarbatoare produse banale, iar noi le cumparam indemnati de reclamele pe care ei le concep. Ei sunt cei ce ne conving sa scoatem banii mai repede din buzunar. Sunt oamenii din publicitate.

Vineri 4 Decembrie 2009, ora 21. Jaya Maison. Primul party organizat exclusiv pentru oamenii din publicitate, un concept nou promovat de Extreme Events, ce urmeaza a se desfasura in fiecare luna in alta locatie. Pentru ca sunt oameni destupati la cap care stiu cu siguranta sa se distreze o sa fie acolo concurs de baut bere, poker live si discursuri tinute cu heliu.

In cazul in care lucrezi in publicitate, dar dintr-un motiv sau altul nu ai primit invitatie pe mail, intra pe pub4pub.ro si vino sa petreci cu cei asemeni tie.

2 comentarii: