joi, 24 decembrie 2009

Happy New Year !

A mai trecut un an din viata noastra. E un sfarsit de an in care daca esti la zi cu creditele te poti considera norocos, unul in care daca ai inca o bruma de afacere pe linia de plutire esti bengos sau daca ai inca un loc de munca esti bulanos.
Anul asta a trecut mai repede asa. Parca s-au comprimat zilele unei luni si nici nu ai apucat sa achiti rata la casa ca deja a venit rata de pe luna viitoare.
2009 a fost un an in care s-au daramat afaceri construite in ani ca niste castele din carti de joc, a fost un an in care baieti seriosi s-au transformat in neseriosi din motive pe care nici macar nu le inteleg, e anul in care s-au verificat conturile de cate trei ori pe zi pentru a verifica daca au intrat banii care in cele mai multe cazuri nu or sa mai soseasca niciodata.

Urmeaza probabil sa vina criza aia mare in 2010, in care 150.000 de bugetari or sa ramana fara servici, in care parintii nostrii nu o sa isi mai primeasca pensia mizerabila, in care statul nu o sa mai poata asigura insulina diabeticilor, care de altfel toata viata si-au platit o parte din salariu casei de asigurari.
Vestea proasta e ca si anul viitor are tot douasprezece luni, mai exact douasprezece rate de platit. Si sunt multe sanse ca la revelionul viitor sa ai impresia ca de revelionul asta erai de fapt un om fara griji.

Asa ca daca esti la zi cu creditele te poti considera mare norocos, daca ai inca o bruma de afacere pe linia de plutire esti mare bengos, iar daca ai inca un loc de munca esti mare bulanos.

2 comentarii: