marți, 28 iulie 2009

Omu' cu camasa roz

Intr-un stil de violator in serie si azi statul si-a asmutit dulaii in centrul istoric. Dupa amenzile de 30 de milioane incasata acum fix o saptamana pentru o umbrela care statea cu 1(un) metru mai acana de locul unde ar fi vrut penisul lucratorului de la administratia financiara sa stea, 80 de milioane incasata acum trei zile de la Garda finaciara pe varii motive (pe care inevitabil le gasesc, conform principiului stiintific ce nu mai are nevoie de nici o demonstratie si anume ca daca cauti pe cineva in anus inevitabil o sa dai de cacat), azi ne-am trezit cu o alta surpriza: s-a intors Administratia in control. Si de data asta nu a mai trimis un lucrator, ci a venit insasi in persoana, Omul cu camasa roz. Cu un aer de vataf care se plimba pe tarlaua personala, dansul nu s-a sinchisit sa stea de vorba cu supusii lui personali, noi, agentii economici, singurele explicatii pe care le-am primit fiind ca pe domeniul public el face legea si nu noi si sa il scutesc ca ii mananc timpul pretios.

Pentru ca nu a vrut in nici un fel sa ne asculte, sub nici un chip sa ne acorde putin din timpul lui pretios cu care e platit din banii nostrii, m-am decis sa ii adresez urmatoarea scrisoare deschisa:

Draga domnule cu camasa roz
Tinem sa te anuntam, noi micii investitori din Centrul Istoric ca nu suntem sclavii tai. Suntem doar parteneri de afaceri, in care iti platim taxa de ocupare a spatiului public, platim taxa pe valoare adaugata din activitatea pe care o desfasuram acolo, impozit pe profitul realizat, mai platim toate taxele pentru angajatii nostrii si mai platim tot ce mortii vostri de bagabonti visati noaptea.
Va mai anuntam ca nu suntem de acord sa fim sponsorii principali la bugetul sectorului 3, ca mancam covrigi de dimineata pana seara si bem pepsi de la protocol sa platim toate hangaralele pe care cu nonsalanta ni le puneti in carca, muncim 20 de ore pe zi sa putem sa tinem afacerile astea si cand va vedem p-acolo cu basinile alea in cap v-am infinge cu curu in stalpii pe care i-ati bagat in asfalt.
Mi-am luat 140 de milioane amenzi intr-o saptamana si acum tre sa vand 2333 de cafele sa imi iau banii inapoi.
Asa ca domnule cu camasa roz, va rugam respectuos sa ne lasati in pace o perioada sa ne putem reveni cu nervii si banii. Stim ca e criza si nu aveti bani, dar nici noi nu avem la nesfarsit. Si daca tot faceti plimbari zilnic prin centrul istoric v-am recomanda sa faceti ceva cu balcoanele ce stau sa cada in capul trecatorilor, sa terminati lucrarile la Str. Lipscani sa nu-si mai rupa lumea gatu' si sa ne faceti de cacat in toata lumea, Lipscaniul cu starea in care ati lasat lucrarea fiind principalul obiectiv de pozat al turistilor ce trec pe acolo. Si ca razbunare, cand ma intreaba ce se intampla acolo le spun clar ca nu reusiti sa impartiti spaga la Primarie si d-aia e asa de ani de zile.

In final o sa-ti fac si o dedicatie muzicala cantata de unu care a murit.

4 comentarii:

  1. Nu deznadajduiti baieti. Dar nici nu va asteptati sa scapati. Atata timp cat Smardanul e plin de lume, organele se vor uita ca taranii si-si vor spune: "Ia uite bah la astia fac meleoarde pe domeniul public". Asa ca formula cea mai buna este sa faceti mai multi bani decat pot ei sa va ia. Sau.....mai e o varianta, dar asta nu poate fi scrisa aici. Poate la un Dry Riesling la temperatura camerei.

    Bafta multa

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu deznadajduim si nu putem sa dezamagim clientii cu capitularea. Suntem pe baricade in lupta de guerilla impotriva abuzului administratiei. Ne hartuiesc, dar noi suntem mari perversi, deci ne place. Dry Riesling la temperatura camerei intotdeuna avem...

    RăspundețiȘtergere
  3. astazi a venit garda,dupa ce toata saptamana a venit primaria......maine e wk,ei se relaxeaza...iar noi .....poate bem dracului o bere.oare cine vine luni?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne-am hotarat! Eu si prietenii mei sa venim sa bem cafeaua nr 2334 ca sa faceti si voi profit !
    Nu va lasam ! Contati pe noi clientii-prieteni.

    RăspundețiȘtergere