luni, 8 iunie 2009

Deci se poate

Au fost alegerile parlamentare. Si nu s-a dus mai nimeni la vot. Si cu toate astea cativa indivizi pleaca la Bruxelles. Sunt europarlamentari Becali si Vadim in urma unei zile de vot in care lumea a stat la umbra din cauza unei canicule teribile. Or sa se ia de mana in fiecare luni dimineata si o sa plece la servici impreuna cu avionul oierului doi distrusi care pana acum cateva luni se faceau albie de porci. In Romania nu prea e nimic normal. Acum cateva luni Becali era cu catusele la mana, ceea ce nu mi s-a parut normal, iar acum tot el e europarlamentar. Ceea ce iar nu mi se pare normal.
Lehamitea noastra s-a transformat in victoria Elenei Basescu si vedem acum un tata mandru de fata lui, care in conditii de normalitate, respectiv sa ramana omul marinar, nu ar fi putut mai mult decat eventual economista la o multinationala. Dar nu. Ea e europarlamentar. Nu conteaza ca nu stie sa vorbeste. Nu conteaza ca cei cativa neuroni pe care ii detine sunt ocupati cu memorarea orei in care este programata la coafor.
In Bucuresti au fost doar 15% din oameni la vot. Dar dupa vot toata lumea a sarbatorit. Pe nimeni nu a ingrijorat ca nu a mers lumea la vot. S-au bucurat ca isi trimit cativa oameni acolo. PSD 11 alesi. Fericire mare. PD-L 10 + EBA. Fericiti si ei. PRM 2 oameni. Sarbatoresc revenirea. Bozgorii trimit si ei 2 sovini. PNListii cativa liberali eleganti si ei. Toti sunt fericiti. Dar noi nu. Noi asistam si suntem indiferenti. Dormim, iar somnul natiunii naste monstrii.
7 iunie a fost anu' asta doar o zi caniculara in calendar, o zi in care au reusit din nou sa isi faca meandrele.

PS. Ma uitam la Realitatea aseara la reinscrierea Elenei Basescu in PD-L. E buna rau proasta.

Un comentariu:

  1. iaste monstrI dar poate erai obosit si ti'a alunecat degetul pe tasta "i" anyway imi place analogia cu Goya.

    RăspundețiȘtergere