vineri, 12 iunie 2009

Hairstyle

Tuturor ne plac oamenii ingrijiti. Si in special fetele dichisite. Cu totii stim ca o parte importanta a timpului liber este alocat de femei ingrijirii personale. Ca se intind cu placa acasa, se epileaza cu aparatu' in baie sau, din contra, atunci cand in afara de timp sunt dispuse sa aloce si bani pentru asta devin cliente nepretuite pentru saloanele de infrumusetare. Fiind criza si pentru divele noastre de zi cu zi si fetele noastre au taiat din fondurile necesare ingrijirii.

Intr-un coafor de fitze din Bucuresti, ca intotdeuna intre coafeze si cliente s-au incins discutii, atmosfera de acolo devenind de fapt o mare sueta. Din vorba in vorba, una din cliente pomeneste de programarea ei la dentist, asa ca roaga coafeza sa se grabeasca un pic. Tema fiind deschisa, o alta superba domnisoara, ce beneficiase pana atunci de toate serviciile pe care coaforul il avea in oferta, respectiv vopsit, spalat, coafat, manechiura, pedichiura, masaj, epilat, etc pomeneste ca ar trebui si ea, cumva sa ajunga la dentist, ca are vre'o doua trei carii ce ar trebui rezolvate. Discutia derulandu-se cam asa:

"- Cu criza asta nici la dentist nu mai am bani sa ajung, zice diva noastra.

- Da, dar stii e foarte important dentistul, spune programata noastra, nu poti sa stai cu carii.

- Da draga, stiu si eu treaba asta, numai ca e scump tare la dentist.

- N-ar fi mai scump ca aici de exemplu, o carie costa un milion, tu dai minim trei milioane pe ce ti-ai facut azi la salon.

- Pai da, dar cum crezi tu ca as putea umbla necoafata??"

De unde tragem concluzia ca nu conteaza cata mancare iti ramane in masea daca esti coafata....

Un comentariu:

  1. prioritati de criza :))
    sper doar ca d-ra nu abordeaza subiectul "dentist" cand ii admira cineva coafura

    RăspundețiȘtergere