sâmbătă, 16 mai 2009

It's open !

Am deschis. Si a fost full. 120 de persoane la terasa, aproape in permanenta toata seara. E 4.43 dimineata. Dupa 21 de ore de stat in picioare, incep sa ma indoiesc de capacitatea de sustinere a genunchilor mei. Sunt lesinat de foame, dezhidratat si muncit cum nu am fost in viata mea. M-am decis sa muncesc la servire si jur ca pana in ziua de azi nu am banuit cat alearga un ospatar. Daca as fi stiut poate as fi gandit mai cu larghete in momentul in care calculam cata spaga sa-i las.

Dar merita. Pe la ora 12 noaptea a inceput sa ploua si multi clienti au intrat in cafenea de la terasa, cafenea care nu are mobila, era plina cu baxuri de bauturi si cartoane. A fost un supermoment in care Jaya the Cat rasuna in boxe, iar toata lumea socializa cu toata lumea.

Jaya e cum trebuie, lumea care a fost in seara asta e lumea care trebuie. Doar noi ar trebui sa facem fatza cu alergatul. Iar unul din efectele secundare, la care chiar nu ne-am gandit cand am facut cafeneaua, va fi faptul ca vom slabi cateva kilograme :))

4 comentarii:

  1. felicitari inca o data! kilogramele in minus sunt bonus :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, vazut, incercat, placut!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim de vizita si sa mai vii pe la noi!!! Acum asteptam si echipamentul de scena pentru a incepe la subsol concertele pe care le-am promis. Daca te-as fi dibuit roxox prin multime te-as fi cinstit pentru postul despre Jaya pe care l-ai pus...

    RăspundețiȘtergere