miercuri, 4 septembrie 2013

Solutie

Un copil de 4 ani a fost ucis de maidanezi in Capitala. Ponta: "E o problema extrem de serioasa" - Stirile PROTV

Eu sunt tata a doi baieti, asa cu nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor copilului ucis. Ideea e ca lui Ponta, tata la randul lui, i se pare o problema extrem de serioasa. Acum. Cu un copil omorat de caini, dus la cimitir de parintii lui si bagat in pamant pentru totdeuna.

De fel nu imi sunt dragi politicienii. Politica e doar o retea de baieti destepti care sug seva acestei tari. Foarte clar pana aici, nimic de condamnat, poate as face la fel dar nu detin pedigree, asta este. Ce vreau eu sa vorbesc aici este chestiunea numita asumare. Pentru ca reteaua lor se valideaza o data la patru ani prin votul prostimii de douazeci de ani nimeni nu a putut sa isi asume eutanasierea cainilor, iar asta a fost datorita efectului negativ pe care l-ar fi avut asupra intentiei de vot. Nimeni nu voteaza un criminal.

Acum un copil a murit. Pentru el e prea tarziu indiferent cat de serioasa i se pare problema lui Ponta. Daca se decid pana la urma politicienii nostri sa faca ceva cu maidanezii, pentru parintii lui e - ai ghicit - prea tarziu...

In Bucuresti sunt conform statisticilor 64.000 de maidanezi. Oameni suntem 3 milioane. Politicienii nu or sa faca nimic cu maidanezii cum nu au facut nici pana acum. Nu ei sunt solutia, ei nu fac nimic pentru noi, noi trebuie sa facem pentru noi.
Pentru ca am doi copii nu mai vreau caini pe strazi si nici nu o sa mai astept pe Ponta sa rezolve problema. O sa incep eu sa o rezolv. Si anume de azi o sa eutanasiez eu maidanezi. Asta inseamna ca o sa dau cu masina peste ei, o sa ii alerg, sa ii impusc, otravesc si orice alt mijloc cunoscut sau necunoscut. Cifrele spun ca e 1 Maidanez la 46875 Oameni. Nu e nevoie sa omoram toti caini, ci numai un om din 46875 trebuie sa omoare si am scapat de ei.

Iar eu sunt unul din ei, pentru ca nu mai vreu copii mancati de maidanezi in parc.

3 comentarii:

  1. Giani, socoteala ta e un pic gresita. 3.000.000/64.000=46,875, adica un caine la aproape 47 de oameni, nicidecum la 46875.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, am zis eu sa nu mai fac calcule la nervi, se cam schimba socoteala :D

    RăspundețiȘtergere