duminică, 19 octombrie 2014

Electorala

Daca imi e de ceva mai urat pe lumea asta decat de viermi, indiferent daca sunt de rect sau de copaci, atunci sigur imi e de politicieni indiferent de partidul politic. Pe langa faptul ca se hranesc zilnic cu visele noastre o data la patru-cinci ani sunt nevoit sa si merg sa ii votez.

Treaba asta cu alesul de presedinti suna asa cumva cam si cum te-ai duce la doctor si te-ar pune sa alegi: cancer sau atac cerebral?

Pe langa faptul ca imi aduc aminte ca imbatranesc (cand dreaq au mai trecut 4 ani?) anul asta candideaza si Elena Udrea. Nu erau destule curve acolo, a mai aparut si una de sex feminin. Ambitioasa tare, buzoianca vrea din poala de la Basescu direct pe fotoliul numarul unu. Sugi pula, sunt misogin.

Iohanis. Cu doi de N. O laba trista de neamt caruia i s-a suit primaria la cap. Nici neamt, nici roman, sunt sigur ca are in germana problemele de lingvistica pe care le detine si in romana. Fara sanse reale de reusita toata speranta lui ar trebui sa fie sa se faulteze Ponta singur. Sugi pula neamtule, esti prea moale pentru gustul meu.

De departe aratarea cea mai periculoasa e Ponta. Sau Victor Viorel Ponta cum ii place sa ii spuna sponsorul lui Nuti. Umbla vorba prin oras ca l-ar fi sinucis pe procurorul Panait, dar nu stiu ce sa cred. Pupil al lui Iliescu, baiat de mingi al lui Nastase, ginerele jupanului Sarbu, Ponta este varful de lance al tuturor baronilor, comunistilor, mafiotilor si securistilor din tara asta. E ca un copil crescut in bordelul politicii din Romania, mangaiat pe cap inca din frageda copilarie de cela mai smechere starlete din stabiliment. Jumatate autist, jumatate orgolios si jumatate complexat, daca iese presedinte o sa fie jalea de pe lume. Asa ca Victor draga sugi pula, esti o bomba cu ceas.

Mai sunt inca 11 candidati, dar sunt maculatura, nu ii bag in seama.

Dupa cum ziceam anul asta mergem la vot. Momentan nu stiu cu cine sa votez, dar sigur stiu ca indiferent pe cine pun stampila presedinte o sa iasa o curva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu