luni, 27 septembrie 2010

Logo Poll

Noua ne place mancarea chinezeasca. Soia, sosul de stridii, ghimbirul sau anasonul dau o aroma unica bucatelor si au facut din baietii cu ochii oblici vedete internationale.

Pentru ca noi credem atat de tare in bucataria chinezesca ne-am decis sa facem un restaurant chinezesc fix in centrul Bucurestiului. Centrul Istoric mai exact. Momentan in plina amenajare restaurantul nostru e la cateva zile de deschidere.
Dupa ce am rezolvat toate problemele legate de bucatari, bucatarie, wok-uri, arhitect, amenajare si restul nimicurilor care amana parca la nesfarsit deschiderea locatiei ne-am impotmolit la o chestiune, mai exact logo-ul. Am decis deja ca o sa se cheme BUDDHA da nu ne putem decide la semnul ce o sa ne reprezinte. Firma la care am apelat vo ne-a pus la dispozitie 5 variante dar nu ne putem decide la vreuna.

Drept urmare o sa postez aici toate cele cinci variante in speranta ca sugestiile voastre vor fi decisive in luarea unei decizii...





9 comentarii:

  1. Eu zic sa fie un Buddha din ala grasun ca sa inspire ideea de mancare buna! :))) Ce bine ca faceti chinezesc. O sa trec mai des pe la voi! Viviana

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha....voi gatiti pisica de la jaya?

    RăspundețiȘtergere
  3. noi credem ca varianta 3 este cea mai potrivita...multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. a patra varianta e de departe cea mai potrivita pt carciuma .sugestiva si non-religioasa.bafta !

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc frumos tuturor !!!! nu m-au ajutat cu nimic sugestiile voastre drept urmare am ales o a sasea varianta !!

    RăspundețiȘtergere