luni, 18 ianuarie 2010

Surprize, surprize

Intotdeuna am crezut despre rusi ca sunt un popor talentat, muncitor, de barbati adevarati si femei bune tare si care il rup pe alcool in doua. Dar in nici un caz nu m-am tavalit pe jos dupa vre'o melodie ruseasca. Toate au acordeon, un ritm sacadat si in general ceva gen muzica usoara romaneasca.

Azi am gasit pe facebook postat un link spre youtube care avea un comment "se zice ca vocea lui poate sa sfinteasca apa". De la commentul asta am dat si eu pe link fara sa stiu exact ce e acolo. Titlu Vitas-Opera 2. Incepe ritmul sacadat si un rus care o lalaia ceva pe limba lui. Iar mie rusa mi se pare fenomenala daca o vorbeste o rusoaica si de cacat vorbita de un rus. Nimic impresionant, zic ce ma pis pe melodia lor, imi deschid o fereastra sa fac un poker si cand deodata mare tipat in melodie de mi s-a sculat parul pe maini. Revin repede la melodie si nu intelegeam care pizda tipa in felul asta. Dau melodia de la inceput, urmaresc cu atentie clipul, nici o rusoaica nu tipa. Mai ascult un pic si realizez. Frateeee, dementu' tipa !!!! Intr-un fel in care pana acum nu am mai auzit....

2 comentarii:

  1. A fost anul trecut la noi.Din pacate pretul biletelor nu a fost foarte accesibil pentru multi dintre romani.Cine a fost acolo,a intrat gratis,trebuia umpluta sala.Si cred ca data viitoare,se vor bate pe bilete,oricat ar costa.
    E un fenomen,rus.

    RăspundețiȘtergere