vineri, 1 ianuarie 2010

Bila neagra

Am organizat revelion la Jaya. Au fost vr'o suta cincizeci de oameni care am sperat ca s-au simtit bine in primele ore din 2010. Dar ca intotdeuna cand la un loc se strang mai mult de un om sunt sanse mari sa fie cineva nemultumit. Iar conform principiului de mai sus au fost si la noi nemultumiti. Drept urmare invitatul nostru Omu a luat atitudine si a postat un comment pe metropotam care suna cam asa:

"revelionul" minune

tin sa precizez ca am avut nesansa de a plati 260 de lei pentru o seara de doi lei,cu muzica proasta,intrerupta,servire sub orice critica si figuri din partea patronilor care dupa ceva paharele ,cu banii prostilor in buzunare si cu iesiri de manelisti n-au avut bunul simt de a-si spala rusinea macar printr-o scuza
am avut rezervare la etajul 3,facuta cu mult timp in urma, dar daca as fi stiut ca am parte de un asa revelion renuntam la avansul dat si faceam acasa o mare petrecere

lasati-va!!


Ma intristeaza tare faptul ca cineva a fost oaspete la mine in casa si nu s-a simtit bine, cu toate ca sunt constient de faptul ca nu poti multumi niciodata pe toata lumea.

Ideea cu organizarea revelionului a stat cam asa:
Lasam camera mare de la etajul 1 unde este barul si instalatia audio de mare putere libera, toate celelalte camere unde sunt mese asezam oaspetii sa manance si sa stea la sprit, iar cand au chef de muzica si dans sa mearga toata lumea la bar.

Dar pentru ca Omu a postat trebuie, conform legii bunului simt, sa ii raspund:

Pentru ca nu am stiut ca nu te-ai simtit bine la noi nu mi-am cerut scuze, dar pot sa o fac acum. Scuze.

De muzica proasta de la etajul 3 nu stiu ce sa zic, dar restul de 150 de oameni care au facut revelionul acolo au dansat toata noaptea si pareau ca se simt bine.

De servirea proasta iarasi nu stiu ce sa zic, tinand cont de faptul ca ati avut toata bautura inclusa, iar din camera voastra pana la bar erau fix trei metri. Daca ti s-a parut ca ospatarul nu se misca bine cred ca te-ai fi putut duce la barman sa ceri o sticla de bautura, din care iti poftea inima, si nu ar fi trebuit sa lasi ospatarul sa iti strice seara...

Despre iesirile de manelisti la fel nu stiu ce sa zic, tinand cont de faptul ca noi suntem mai mult cu rocku'.

Una peste alta sunt suparat tare ca nu ai fost multumit si daca as putea sa dau timpul inapoi ti-as da returna banii (daca pentru ei esti suparat) sau as face totul sa te simti bine (daca consideri ca nu ti-a fost acordata importanta pe care crezi ca o meritai).

5 comentarii:

  1. Ce rau imi pare ca nu s-a simtit bine. Eu si prietenii mei ne-am simtit super!

    Dar asta e, din greseli se invata si la urmatorul revelion sigur o sa aveti mai multa grija de oaspetii de la nivelul trei. :)

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai da-l ma-n PLN* de frustrat.


    *pulilenoastre

    RăspundețiȘtergere
  3. Juliane gami-as pula-n mata de tepar sa-ti tragem la muie nasolule. Anu nou sa-ti aduca aceleasi tepe si cardeala pe care o oferi si tu fraierilor care-ti platesc. N-o sa mai mearga mult vrajeala stai linistit. TE duci la vale in curand zdreanto

    RăspundețiȘtergere
  4. cam subtire meniul...conceptia lor "i-ai banii la prost si dai niste sendvisuri"...aia e...data viitoare le dau jet

    RăspundețiȘtergere