luni, 16 noiembrie 2009

Un altfel de presedinte

E tanar, are parul lung strans in coada, tricou cu Pink Floyd, iti inspira o stare de pauperitate cronica si vrea sa fie presedintele Romaniei. Partidul lui, Partidul Verde, pare mai mult un ONG al carui scop este sa salveze Parcul Carol, turturelele de campie sau mesteacanul de Subcarpati. Nu auzisem de el, nu are nici o sansa, probabil candideaza pentru o farama de imagine pe care ulterior sa o foloseasca pentru salvarea lupului argintiu.
Cand apare la televizor in tricou verde si pulover moderatorii de la emisiuni il persifleaza cu intrebari anapoda si il pun intr-o lumina in care pare un infantil.

Cu toate astea zdrentele de pe locurile unu si trei din sondajele pentru fotoliul prezidential nu l-au primit in confruntarea de la Cluj, cu toate ca marinarul invitase acolo pe toata lumea ce candideaza la Presidentie. Le-a fost frica de un om dezinhibat si de intrebarile lui impertinente. Nu au vrut sa fie cumva deranjati si l-au lasat la usa studioului.

Asa ca:
Pentru ca are parul lung
Pentru ca are tricou cu Pink Floyd
Pentru ca nu i-au acordat din start nici o sansa
Pentru ca admir dementii, indiferent de directia in care actioneaza
Pentru ca urasc perceptele sociale si pe cei care le impun

M-am decis
REMUS CERNEA PRESEDINTE !

6 comentarii:

  1. Uite ca si eu tot pe asta ma duc si il votez :)

    Nu ca ar avea vreo sansa ci tocmai ca nu are. Dar decat sa stau acasa sa faca Base ceva cu votul meu mai bine ma duc si il votez pe baiatu cu plete si tricou cu Pink Floyd.

    El e doar un vot de blam pentru ceilalti nu o optiune reala!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este ceea ce pana acum nu am avut, motivatia votarii !

    RăspundețiȘtergere
  3. Frateeeeeeee omu are tricou cu Floyd cand merge la televiziuni si vrea sa fie Presedinte. It's ma' man!! Maine lipesc afise pentru el daca ma cheama...

    Si i-as fi tiparit si vre'o mie daca mi-ar fi zis acum vre'o luna, e prea tare.

    RăspundețiȘtergere