miercuri, 18 noiembrie 2009

Revelion

La Jaya Maison sunt 180 de locuri pe scaune. Pentru petreceri intra undeva intre 250 si 300 de oameni. Pentru ca la etajul unu e loc de dans pentru vreo 150 de persoane si Mihai bucatarul nostru e meserias pe evenimente e de la sine inteles ca organizam petrecerea de Revelion. De doua saptamani ne batem capul cu oferta asta. Ce mancare sa facem, sa fie oferta cu bautura inclusa sau sa facem un pret numai pentru mancare si fiecare sa bea ce vrea, sa chemam trupa live, magician, dansatoare din buric sau doar un DJ cu un playlist meserias....

Dupa dezbateri si discutii, analize si doua topuri de hartie scrise si aruncate la cos am reusit sa schitam oferta noastra pentru petrecerea de Revelion 2010.

Pentru ca la Jaya Maison avem Restaurant, Pub si Lounge or sa existe doua variante. O varianta la Restaurant ce contine patru feluri de mancare servita de ospatari la masa si o a doua varianta pentru Pub si Lounge cu bufet suedez si mancare Finger Food. In ambele variante, dat fiind faptul ca "mancarea e fudulie, bautura-i temelie", alcoolul este inclus in pret, atat cat poti sa duci.

Jaya Maison REVELION 2010

MENIU RESTAURANT

APERITIV
RULADA DE SOMON CU MANGO
RULOU DE VITA CU BRANZETURI FRANTUZESTI SI REDUCTIE DE FENEL
EVANTAI DE CURCAN PE PAT DE RUCOLA CU OUA DE PREPELITA SI SOS CAVIAR
CARPACIO DE TON CU REDUCTIE BALSAMICA

GUSTARE CALDA
CALAMAR UMPLUT CU RICOTA SI IERBURI AROMATICE PE PAT DE RUCOLA SI SOS LAMAIE

PESTE
SOMON IN CRUSTA DE LIME CU LEGUME SI SOS DE SAMPANIE

FEL PRINCIPAL
MEDALION DE VITA CU ROQUEFORT SI RAGU DE LEGUME

DESERT
CARPACIO DE ANANAS CU SORBET DE FRUCTUL PASIUNII

FRUCTE, ALUNE, SALATINI.

BAUTURA INCLUSA:
SAMPANIA DE LA MIEZUL NOPTI
VIN MURFATLAR ROSU DEMISEC
VIN MURFATLAR ALB DEMISEC
WHISKY J&B
VODKA WYBOROWA
CINZANO
GIN
CAMPARI
PEPSI, MIRINDA, 7UP
APA MINERALA, APA PLATA
BERE
CAFEA
RUSH ENERGY DRINK
Pretul pentru o persoana este de 100 Euro.

MENIU PUB & LOUNGE

BUFET FINGER FOOD

TARTA DE PUI CU CAJU
TARTA CU RICOTA SI IERBURI AROMATE
TAPENADA DE MASLINE
DELICIU VEGETARIAN
BARCUTA CU HUMUS LIBANEZ SI CEAPA CARAMELIZATA
FICATEI DE PUI INVELITI IN BACON CU FULGI DE MIGDALE
GRISINE CU PROSCIUTO CRUDO
FASII CROCANTE DE PUI
FRUCTE DE MARE IN FOITA DE SPRING ROLLS
TARTA CU SALSA DE ROSII
TARTA CU TON SI SUSAN
VOLOVAN CU SALTA CAESAR
TARTE CU FRUCTE
TARTA CU CIOCOLATA SI ALUNE
DIAMANDINE DE CIOCOLATA
FRUCTE ,ALUNE,SALATINI.

BAUTURA INCLUSA:
SAMPANIA DE LA MIEZUL NOPTI
VIN MURFATLAR ROSU DEMISEC
VIN MURFATLAR ALB DEMISEC
WHISKY J&B
VODKA WYBOROWA
CINZANO
GIN
CAMPARI
PEPSI, MIRINDA, 7UP
APA MINERALA, APA PLATA
BERE
CAFEA
RUSH ENERGY DRINK
Pretul pentru o persoana este de 60 Euro.


So, in cazul in care criza nu te mai lasa sa pleci de Revelion in Austria, la Jaya o sa ai bautura fara limita, 2500 W de muzica din anii 80-90 si mancare mai buna ca aia ce o primeai la o pensiune de langa Salsburg...

Pentru rezervari:
office@jayamaison.com
0722887764

9 comentarii:

  1. Super tare oferta :)

    Nu degeaba vine mai tarziu, dar niciodata atat de tarziu pentru ca rezultatul sa fie atat bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand ca ai zis ca nu mai amesteci borcanele... da trecem cu vederea :)

    In al doilea rand sa puneti tacamuri la mancarea aia finger-whatever, ca pentru multe preparate chiar e nevoie de furculita (orezul spre exemplu)

    Si in al treilea rand, poate nu ar fi rau sa puneti muzica cum va place voua, ultimele 2 dati nu am putut sa stau din cauza muzicii. Stiu ca eu am gusturi ciudate dar culmea locul era gol. Chiar nu merge cu tehno bum bum. Nu se potriveste cu voi si nici cu stilul locului. Si e un compromis pe care il faceti de dragul unei clientele care isi consuma banii pe pastile oricum, deci nu stiu cat de avantajati sunteti...

    Sfatul meu e sa faceti un loc care sa va exprime pe voi, iar oamenii ca voi vor veni buluc. Lucrurile true si sincere au mereu succes pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Sheherezada

    1. Fiind un eveniment asa de important ca Revelionul nu am putut sa nu postez oferta asta in ambele bloguri.

    2. Orezul a fost doar la inaugurare si in momentul ala chiar nu aveam tacamuri, de atunci nu a mai aparut vre-un fel care sa necesite furculita (mea culpa oricum)

    3. Muzica techno am vazut si noi cu nu prea are succes. De fapt nu era prea techo, era Friday break beat night, un party cu muzica groove, funky, hip-hop pe care am incercat sa il promovam in fiecare vineri seara, dar dupa cum bine ai remarcat nu prea s-a inghesuit lumea, drept urmare saptamana asta vineri seara o sa avem muzica noastra. Despre pastilati no comment.

    Multumesc de comentariu si sper ca micile noastre scapari sa nu te tina departe de Jaya.

    RăspundețiȘtergere
  4. El si ea la o plimbare in Centrul Istoric.
    ea-trebuie sa mancam ceva,numai pot de foame
    el-da mi voie sa te duc intr un loc unde am fost profund impresionat de meniu
    ea-e departe?
    el-chiar aici ,in spate pe Franceza, la Jaya Maison.

    Felicitari baieti!Felicitari si bucatarului. Trebuie sa precizez ca, discutia la care am tras cu urechea(rusine sa-mi fie),se purta intr un alt local unde se putea servi masa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceste vorbe ma "unge" la suflet...

    RăspundețiȘtergere
  6. @scarlet minciunica : meniu belea da' mancare poola.
    Apucati-va de saorma si bagati cartofi la greu, cu basinute o veti su.. rpd rpd.

    RăspundețiȘtergere
  7. @un vecin: din pacate cineva a facut deja saorma asa ca nu mai e loc. daca esti vecinul meu s-ar putea sa te grabesti sa imi canti prohodul.
    si daca tu crezi ca scarlet minte urmareste pe strada o fata caruia ia crescut nasul si cand o vezi fa-i o poza sa mi-o arati si mie, pana atunci o sa cred ce a zis fata pentru ca nu vad nici un motiv sa minta, pe cand as putea sa gasesc douazeci de motive ca tu sa fi rautacios....

    RăspundețiȘtergere
  8. intereasnt!
    Colega mea Delia a fost azi acolo sa se intereseze pt revelion. Stiti care a fost impresia?!
    "Dragut locul,de toate pt toate gusturile dar cel mai tare a fost primirea. Am vorbit cu o chelnerita, apoi cu barmanul a venit si patronul si mi-a dat o carte de vizita...Asa de amabili!!! "
    Acum, pe mine m-a convins tipa, dar am si o intrebare pt cunascotorii locului:
    Cum stati cu ventilatia din lounge si bar?! Noi suntem o gasca numeroasa de nefumatori si daca nu se poate sta de fum, e posibil sa avem reactii adverse. Nu luam dreptul oamenilor de a se distra (dansa, fuma, bea...) dar nu ne luati va rog dreptul de a respira :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Instalatia de ventilatie e Vortex, fiecare camera dispune de un ventilator cu o capacitate de extractie a aerului viciat de 660 mc/h. Barul are doua asemenea ventilatoare.

    In caz in care sunteti 10 persoane pentru petrecerea de Revelion, dupa cum spunea Delia, rezervati o camera la etajul 3 in Lounge unde sa fiti numai voi.

    Toate bune si poate anul asta facem revelionul impreuna ;)

    RăspundețiȘtergere