vineri, 25 septembrie 2009

Candida si Candida

Candidoza este o micoza, adica o afectiune ce apare din cauza unei ciuperci microscopice numita Candida Albicans. Micozele sunt, in general, cele mai frecvente infectii genitale la femei, la barbati fiind mai rare.
Drept urmare se pare ca femeile capata ciuperca numita candida si fac candidoza, iar bravilor nostri politicieni din 4 in 4 ani le vine sa candideze. De unde trag concluzia ca ai nostri s-au procopsit cu ciperca candida parlamentarus.

Acum in prag de alegeri Base s'a gandit sa faca un parlament unicameral. Vezi doamne, care va sa zica, acum in prag de alegeri ii pasa ca 700 de parlamentari freaca maciuca pe banii nostrii si ca i se pare normal sa ramana vre'o 300.
Mie personal mi se rupe cati sunt la numar, ca de furat tot atat o sa se fure, iar traficul de influenta va fi facut de mai putini parlamentari, dar ca o sa fie mai mult trafic pe cap de parlamentar. Si indiferent ce masuri o sa ia el acum, cu o luna inainte de alegeri, e clar pentru toata lumea ca nu vrea decat sa punem stampila pe numele lui. Ceea ce eu personal ma indoiesc ca o sa fac.
O abureste cu anuntarea candidaturii, o lungeste, o intinde, ca si cum vezi doamne ca parca nu ar mai candida daca ar fi dupa el, dar intr-un sfarsit o sa ne anunte ca o sa se sacrifice pentru popor si o sa candideze.
Cum sta treaba el se da ca nu ar fi infestat cu candida, dar semnele clinice sunt clare. Masuri populiste, incercari repetate de a multumi atat capra cat si varza, bai de multime repetate cu ocazia celor mai meschine evenimente organizate de vre'un primar PDL al unei comune din cine stie ce colt al tarii...

Un comentariu:

  1. frumos joc de cuvinte, felicitari!
    de vreo doua luni sunt zen, ma uit doar la filme siropoase. o sa ma informez cu trei zile inainte de vot...

    RăspundețiȘtergere