vineri, 11 februarie 2011

Sf. Valentin

Importata de curand in Romania in ziua de Sfantul Valentin se sarbatoreste dragostea.

Ziua de 14 februarie iti da prilejul daca esti tanar aspirant la buricul vreunei don'soare sa trimiti un semn catre ea, fiind in felul asta un fel de zi a timizilor care tot anul nu au indraznit. Daca esti cumva in situatia de fatza si nici macar acum nu incerci ceva s-ar putea sa ramai pentru multa vreme de acum incolo prizonier pe taramul lui Onan.

Daca te-ai combinat de putin timp cu o fata si e primul Valentin impreuna tre sa sari la cap temeinic. Bagi mana adanc in buzunar, te milogesti la mata, daca nu o indupleci ii ciordesti lantul de aur de pe vremea lu' Ceasca si il sacrifici la amanet, dar la fata e musai sa te prezinti exemplar. Dusat, barbierit, spalat pe dinti si imbracat cu hainele alea bune mergi la intalnire cu trandafiri, parfum si cina la local. Daca totul e ok si asa ar trebui sa fie ai 80 % parte de o noapte cu felatie inclusa.

Daca esti cu gagica de 5 - 10 ani e putin diferit. Deja suni niste prieteni sa faceti Valentinul impreuna si cam de aceiasi parere e si gagica ta. O seara in weekend la club, sanchi domle indragostit, pupaturi si rasete toata seara, ii dai un numar si te culci. Ca lumea.

Esti casatorit. E aici s-a complicat. Casatoria poa' sa fie in unul din multele stadii. Esti casatoritul comun, care munceste pe branci, n-are bani de rata, stres mult la servici, sta cu soacrii, iei un buchet de flori in graba, eventual unu mai subtire la bani, te uiti cu japca unul in bratele celuilalt la telenovela si urgent la culcare ca va sculati dimineata sa mergeti la munca. Poate daca cumva cade vineri va si futeti. Dar anul asta cade luni.
Ziua de 14 februarie e o buna ocazie pentru cuplurile cu mari probleme sa incerce sa dea un refresh. Dupa un an de certuri, lacrimi si neintelegeri toata lumea simte nevoia ca trebuie facut ceva. Mai exact o excursie de 3-4 zile "afara". Londra, Praga, Paris sunt cateva din destinatiile propuse de agentiile de voiaj pentru aceasta sarbatoare a iubirii. Numai ca e greu. E aproape imposibil ca dupa 361 de zile de cosmar in astea 4 dintr-o data partenerii devin indragostitii de acum 15 ani, subit sunt intelegatori unul cu celalalt, dragastosi, deschisi si zglobii. Mai mari sunt sansele sa se lase cu un "mortii matii de janghinoasa" printre dinti la Big Ben, scaltoaca sub Tour Eiffel sau clasicul "bou nenorocit, mi-ai distrus viata" in una din faimoasele berarii din Praga...

Un comentariu:

  1. e un sentiment frumos sa iubesti si sa te sti iubita...ador aceasta zi Valentine's day!!! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere