vineri, 31 decembrie 2010

Wonderfull Night

2010. Anul in care oamenii si-au pierdut reperele, au incetat sa mai aiba vise si aspiratii, ramanandu-ne doar grija de a trece de vremurile astea cacacioase pe care le traim. Ne-am intors cumva spre neolitic princiala grija fiind sa aducem mancare in pesterile in care traim, singura diferenta fata de perioada preisorica amintita pe care o avem fiind ca ne-am ipotecat pesterile la banca si luna de luna tre' sa mai cotizam si la banca rata. Ca si in 2009 in ultima zi ne bucuram de ca se incheie anul asta fericiti ca am scapat, considerandu-ne un fel de castigatori, cand de fapt doar am mai taiat un an amar din cei numarati ai avea pe planeta asta, indreptandu-ne incet dar sigur spre altul care nu se anunta mult mai minunat.
Deprimant? Nuuuu...
Asta este pentru pesimisti.

Exista varianta si pentru optimisti.
2010. A fost un an in care ne-am vazut de treaba noastra, fiecare ce a avut de facut. A fost unul in care am capatat experienta, am devenit clar mai destepti decat in 2009, dupa cum si in 2009 am devenit mai destepti ca in 2008, etc, etc, pana in 1974 (cazul meu).
Daca pesimistul zice ca ne-am pierdut reperele, visele si aspiratiile eu pot sa il contrazic. Reperele mele chiar s-au conturat mai puternic anul asta, pe doua dintre ele le duc in fiecare dimineata la gradinita iar cu unul dorm in pat. Am inteles ca reperele nu sunt nici alea din buzaunar nici cele din cont. Aspiratiile sunt aceleasi si nu o sa las nici o criza sa ma opresca din drumul meu spre volanul unui Ferarri (de ex), iar cat despre visele cu doua suedeze intr-un fiord la marea Nordului n-au vre-o legatura cu Basescu.
Asa ca 2010 a fost un an bun. La fel de bun ca toti ceilalti si in nici un fel nu o sa ii dau delete din memorie.

Pe 2011 il astept cu bratele deschise. E unul in care ma asteapta 250 de drumuri dus-intors la gradinita cu cei mai buni prieteni ai mei, 300 si ceva de nopti in patul in care in 1992 mi-am dorit sa bag cea mai frumoasa fata din lume, unul in care nu o sa conteze daca guvernul Boc cade sau ramane, daca indicele Dow Jones o sa fie pozitiv sau negativ. Si ar mai fi si suedezele de la Marea Nordului...

LA MULTI ANI BAI CACACIOSILOR !!

5 comentarii:

  1. Pentru tine si cei mai buni prieteni ai tai alaturi de ceea mai frumoasa fata din lume,La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. cu reperele sunt total de acord cu tine. suntem ceea ce suntem si datorita lor :)
    cu experienta, iarasi iti dau dreptate, am facut anul trecut ceva ce nu mai facusem niciodata si am mai invatat cateva chestii noi (care nu stiu daca imi vor folosi vreodata :) ).
    da' nu pot sa zic ca-s mai desteapta, dimpotriva :))

    P.S. mai umblu p-aici cam o data pe saptamana. mai zi!
    P.P.S. sa ai un an mai bun, ca sa nu strici seria! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm... acum m-ai pus pe ganduri cu ce ai facut tu anul trecut de nu mai facusei niciodata...

    RăspundețiȘtergere
  4. :))))))
    mi-am schimbat meseria, sa zicem.
    pentru ca nu imi place prea mult cea noua, o sa revin la cea dinaintea ei, dar asta doar daca vor si astrele ;)
    stai linistit, ca eu mereu incerc chestii noi, apoi vad daca imi plac si le pastrez ...sau nu.

    RăspundețiȘtergere