vineri, 26 noiembrie 2010

Doi ochi verzi

Intotdeuna un om care e putin diferit de ceilalti considera ca totul i se cuvine.

Daca un baiat are pachetele pe abdomen e gata. Toate fetele ar trebui sa i se inchine, eventual sa il acosteze pe strada si sa il invite pe canapeaua din sufrageria personala, sa il astepte cu sampanie si lumanari cu aroma de scortisoara si cum a intrat in incinta fata sa ingenunchieze sa il suga. Dar treaba nu sta chiar asa.

Daca o fata are silicoane s-a terminat smecheria. Cumva toti baietii ar trebui sa inteleaga faptul ca banii care au fost investiti acolo trebuie intr-un fel sau altul recuperati, drept urmare toti pretendentii ar trebui inainte de intalnirea cu posesoarea de sili sa treaca obligatoriu pe la bancomat sa se conformeze. Dar treaba nu sta chiar asa.

Indiferent de cat de verzi ai ochii nimeni nu o sa fie dispus sa te accepte sub forma in care esti tu dispusa sa te livrezi. Doar faptul ca intamplator te-ai nascut cu irisul de culoarea marii nu iti scuza lipsa de caracter, mahalagismul tip "ferentari" sau lipsa de tact si diplomatie.
Atunci cand ai ochii verzi poti sa pici in plasa si sa crezi ca toata lumea e proasta si tu desteapta, ca poti sa te comporti mizerabil iar lumea o sa te ia de buna doar pentru ca ai ochii aia verzi. Dar dupa cum bine ai vazut treaba nu sta chiar asa...

2 comentarii: