marți, 6 iulie 2010

Heroes

O vorba din batrani spune ca un erou nu renunta niciodata. Constient ca s-ar putea sa ii fie scris sa isi piarda viata in lupta, eroul nostru isi saruta nevasta si plozii, isi pune ranita in spate si porneste la lupta. Daca moare e erou, daca nu urmeaza sa devina un veteran, eventual unul cu sechelele aferente soldatului care a fost la razboi.

Pentru veteranii mei cu mintile ascutite, eroi de fiecare dimineata, am o intrebare:

Daca ai stii ca iti e scris sa mori masturbandu'te ai mai baga vreodata mana in chiloti ??

4 comentarii:

  1. Fratele meu Giani, orice miscare fizica practicata de mai multi ani de zile o putem considera Sport, deci, indispensabil pentru tonusul general al organismului. In plus este un sport foarte apreciat, practicat de cele mai multe ori individual, desi, s-a auzit si de practicare la dublu sau in echipa. Sigur ca l-am practica, ca niste sportivi profesionisti ce suntem, ca doar nu ne mai dam seama dupa atata cantonament ca ne va face rau. Deci DA! Si, de multe ori, dimineata, inainte sa ne trezim, deja suntem in cantonament. Si, finally, mori ca un erou, incercand sa devii cel mai bun la sportul preferat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare adevar graiesti fratele meu DL - care drept sa iti spun nu stiu cine esti, dar ma bucur ca apreciezi sportul si miscarea...

    RăspundețiȘtergere
  3. pai e valabil pentru toata lumea :)

    RăspundețiȘtergere