miercuri, 2 iunie 2010

mircea badea si Motociclistii

Vecinul meu. Catzelu' lu' Voiculescu. Pe fetele care sunt lesinate dupa mircea badea trebuie sa le informez ca un baiat cu personalitate puternica (aka cu coaie) nu e ala care latra incontinuu de unu si de celalalt stiind ca il are in spate pe Felix Motanu. Nu. Ala e un latrau. Si inca unul care are cu siguranta ceva de compensat daca ar fi sa ne luam dupa cantitatea si volumul de cacat cu care arunca in toata lumea in general si in Basescu si ai lui in special. Emisiunea lui "In gura presei" s-a transformat de fapt in "In gura lu' badea", rand pe rand intrandu-i in gura Patapievici, Dobrovolschi, Huidu, Gainusa si multe alte persoane care nu aveau nici o legatura cu presa din ziua respectiva, singura legatura fiind frustarile personale ale facatorului de spagat.

Acum cateva seri, ma uitam la respectiva emisiune sa vad ce mai zice micul scatofil. In timp ce isi tinea monologul cliseistic, brusc zice "sa-l opreasca cineva pe cretinul ala", dupa care se adreseaza publicului ca trece un motociclist si il deranjeaza. Dupa alte cateva minute de vorbit iar zice "cretinul ala de motociclist face ture prin fata pe la antena, ca astia sunt niste boi, niste handicapati, ca distrusii astia ar trebui sa moara toti, etc"

Niciodata nu am crezut ca mircea badea e prost si nu cred asta nici acum. A observat ca monologul i s-a subtiat si imediat a introdus'o p'asta cu Motociclistul pentru dinamica emisiunii. Si zic asta fara sa incerc sa ii gasesc scuze pentru interventia penibila. Chiar cred ca are boala pe noi. Are profilul perfect de conservar. Mascul intre 30 si 40 de ani, cu succes mult mai mult decat ar fi sperat sau meritat vreodata, care se bucura din plin de confortul masinii pe care neam de neamul lui n-ar fi sperat sa o aiba. Dar care nu reuseste sa se desparta de casa parinteasca si de siguranta pe care o are langa mamica lui, care si-ar fi dorit poate, adolescent fiind, sa se dea cu motorul dar aceiasi mamica nu a fost de acord, asa ca ne-am ales cu un adult frustrat cu emisiune la TV.

Baiat crescut ca si mine la statuie la Salajan badea e praf. Cu toate ca isi face treaba pe langa sasait si incaseaza ceva si din publicitatea de pe blogul lui mirceaminusbadea, omu' asta e o rusine pentru noi. Si in numele lu' Sotir, Guzganu, Greieru, Braga, Sarpe si restul baietilor destoinici de acolo am sa ii transmit lu' badea un mesaj asa ca de la noi de la bloc:
Da-te-n sloboz de fatalau!


PS: nu aveam eu cine stie ce mare afinitate pentru Toyota dar odata cu alegerea lui badea ca imagine au reusit sa ma convinga: nu o sa imi cumpar niciodata vr'una

7 comentarii:

  1. super fain , nu ma asteptam nici de cum la un final cu sl--oz

    RăspundețiȘtergere
  2. @lk: unu mare

    @poelinca: intotdeuna slobozul apare la final :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mamica Badea,profesoara de limba romana,isi purta comoara in toate taberele ,excursiile pe care le organiza.Nu l scapa din ochi ajutandu l sa se integreze ,intre fete.Aveam 18 ani,el 20.Cati baieti la 20 de ani ,merg in tabara cu mama?Latrau....e atat de putin spus.

    RăspundețiȘtergere
  4. LOL... da, naspa sa se ia de motociclisti... poate si-o ia

    RăspundețiȘtergere
  5. cine e mircea badea? ala cu din dragoste?

    RăspundețiȘtergere
  6. 6 commenturi ? lol esti beton ma! hai suji tu pula un pic de la badea ca sa te lingi pe buze dupa slobozu de mai devreme ! pofta mare

    RăspundețiȘtergere