marți, 24 noiembrie 2009

Zdrentele mele

Din cele trei zdrente cu sanse reale de accedere in turul doi tocmai zdreanta mea preferata, cu nume de floare, a ramas p-afara. Si acum ma indeamna sa votez cu zdreanta sociala. Cu care eu nu vreau sa votez. Geoana cu siguranta nu e baiat rau. Ba din contra. Cred ca e baiat bun. Si mai bine ca noi toti il cunoaste Iliescu, care a zis despre el ca ar fi prostanac.
Iliescu inseamna pentru mine PSD. PSD-ul acum inseamna Nastase, Vanghelie, Pandele, Hrebenciuc, Mazare si Voiculescu. Iar ei si-au scos papusa in fata, pe Geoana. Iliescu a adus minerii de le-au rupt botu' la oameni in Piata Universitatii. Nu pot sa uit discursul lui de multumire de la Romexpo. As vrea sa il vad pe Iliescu la puscarie sau haituit ca batranii SS-isti si acum dupa 60 de ani pentru crimele din al doilea razboi mondial, nu la televizor la negocieri cu liberalii. Si nu as vrea sa il vad nici pe Crin la masa discutiilor cu gasca lui Hrebenciuc, cu atat mai mult sa ma indemne sa ii si votez. O tara in care stanga face alianta politica cu dreapta e bonlava de anus contra naturii. O dreapta care ma indeamna sa votez cu stanga e clar ca ma ia la misto.
Asa ca imi ramane zdreanta chioara. Cu care nu vreau sa votez. Dar conationalii mei asa au decis. Galetile cu sigla partidului si banii care au fost dati de PSD si PDL la tara ma obliga acum sa aleg intre un prostanac si un chior cu stofa de tiran. Cel putin liberalul nu si-a carat votantii cu autobuzele. Dar mai bine ii cara, decat sa fiu obligat acum sa votez intre un comunist si un diplomat-papusa a fostilor comunisti.
Iar imi e lehamite. Ma doare si o masea. Am impresia ca traiesc o farsa. Prigoana cel care se declara ca nu o sa intre niciodata in politica, declara si el ceva legat de alegerile astea in calitate de deputat. Negoita, Feneciu, Adomnitei, Berceanu, Macovei, toata lumea transmite mesaje. Negocieri. Romani. Romania. Guvern.
Sa le-o dau la muie la toti.

5 comentarii:

  1. Aoleoo..la toti!!!??Cata risipa...

    RăspundețiȘtergere
  2. ieri m-am certat cu doi oameni apropiati pentru ca nu mai pot sa votez. liberalii nostri sunt niste glume proaste.
    altfel... simt la fel fata de psd si celalalt

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate nici anularea votului propriu, nu
    ne-a ramas; pentru astfel de "larva migrans" nu conteaza cate voturi anulezi pentru ca sunt pregatiti si pentru astfel de situatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Astia sunt pregatiti pentru orice....

    RăspundețiȘtergere